Dania główne - Kulinaria

Niesamowite przepisy z...parówek!

2016-12-09 11:14:54

Chyba każdy z nas jadł w swoim życiu parówki. Ten tani produkt jest smaczny i szybki w przygotowaniu. Żeby jednak urozmaicić ich jedzenie można szybko i w prosty sposób zrobić prawdziwe, parówkowe dzieła sztuki. Zobaczcie, co dodać do nich, żeby nabrały całkowicie innego smaku!

PRZEPISY Z PARÓWEK>>>>>>

gol

fot. pixabay.com

Słowa kluczowe: dania z parówek, potrawy z parówek, przepis z parówek, parówki w cieście

Niesamowite przepisy z...parówek! (5)

Sałatka parókowa
Gulasz parówkowy
Parówki ze smażonymi ziemniakami
Parówki w cieście francuskim
Smażone parówki z grzybami i cebulą
Komentarze
Redakcja dlaStudenta.pl nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi Internautów opublikowane na stronach serwisu oraz zastrzega sobie prawo do redagowania, skracania bądź usuwania komentarzy zawierających treści zabronione przez prawo, uznawane za obraźliwie lub naruszające zasady współżycia społecznego.
Warto przeczytać
Przepisy na skrzydełka w różnych smakach
Przepisy na skrzydełka w różnych smakach

Dobrze zamarynowane skrzydełka to prawdziwe kulinarne dzieło sztuki!

Jak zrobić omlet? [WIDEO]
Jak zrobić omlet? [WIDEO]

Omlet jest bardzo popularnym daniem, które zrobimy w kilka minut.

Zobacz także
burger
Krowarzywa, czyli filozofia jedzenia Warszawa

„Jesteś tym, co jesz” – mówi stare i znane powiedzenie.

domowa pizza
Przepis na domową pizzę

W domowym zaciszu łatwo zrobić pyszną, włoską pizzę!

Przepis na szybkie spaghetti bolognese
Przepis na szybkie spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese jest niezwykle smaczne i aromatyczne!

Ostatnio czytane
Przepisy na skrzydełka w różnych smakach
Przepisy na skrzydełka w różnych smakach

Dobrze zamarynowane skrzydełka to prawdziwe kulinarne dzieło sztuki!

Jak zrobić omlet? [WIDEO]
Jak zrobić omlet? [WIDEO]

Omlet jest bardzo popularnym daniem, które zrobimy w kilka minut.

Popularne
Gyros
Gyros

Przepis na przepyszny gyros. Jest prosty w przyrządzeniu i niesamowicie smaczny.

Puree
Puree

Na początek ziemniak. Jedli go już wszyscy, gdyż związany jest z naszą kuchnią jak bocian z polską łąką.

Konkurs Ziaja