Galeria, zdjęcia, fotki

Jest niskokaloryczny dlatego warto go spożywać nawet podczas restrykcyjnych diet

Smaczny i niezwykle zdrowy! Oto właściwości bakłażana
Smaczny i niezwykle zdrowy! Oto właściwości bakłażana

Bakłażan jest zwany również gruszką miłości

Smaczny i niezwykle zdrowy! Oto właściwości bakłażana »
5 / 5
następny
Jest niskokaloryczny dlatego warto go spożywać nawet podczas restrykcyjnych diet
5 / 5
następny
Jest niskokaloryczny dlatego warto go spożywać nawet podczas restrykcyjnych diet
Ocena:

Smaczny i niezwykle zdrowy! Oto właściwości bakłażana

Zdecydowanie obniża poziom cholesterolu i działa dobroczynnie na układ krążenia
Może ochraniać organizm przed nowotworami. Szczególnie skórka bakłażana może mieć właściwości, które zmniejszają ryzyko zachorowania na raka
Osoby stosujące antybiotki powinny spożywać bakłażana ze względu na jego wlaściwości oczyszczające
Zawiera o wiele więcej błonnika niż inne warzywa, czy owoce. Dlatego świetnie poprawia przemianę materii
Jest niskokaloryczny dlatego warto go spożywać nawet podczas restrykcyjnych diet
Komentarze
Redakcja dlaStudenta.pl nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi Internautów opublikowane na stronach serwisu oraz zastrzega sobie prawo do redagowania, skracania bądź usuwania komentarzy zawierających treści zabronione przez prawo, uznawane za obraźliwie lub naruszające zasady współżycia społecznego.
Ostatnio dodane
Dzień Dyni 2023 - jakie zastosowania moÅźe mieć dynia?
Dzień Dyni 2023 - jakie zastosowania może mieć dynia?

Sprawdź, do czego przyda się dynia!

Co powinno się jeść na śniadanie? 5 pomysłÃłw na poranne posiłki
Co powinno się jeść na śniadanie? 5 pomysłów na poranne posiłki

Zobacz, co jeść, a czego unikać w menu śniadaniowym.

Popularne
Dzień Kobiet - jak świętować ten dzień? - 5 pomysłÃłw
Dzień Kobiet - co robić w to święto? 5 pomysłów

Zobacz, jak spędzić Dzień Kobiet, aby w pełni go celebrować.

Dieta dla studentÃłw
Dieta dla studentów - jakie produkty wspierają pracę mózgu?

Wybierając odpowiednią żywność, możesz znacząco poprawić przyswajanie wiedzy.