Dobre książki kucharskie: Sałatki na 4 pory roku
2010-05-31 13:33:45Sałatki to niewyczerpane bogactwo witamin i składników mineralnych. Na dodatek są szybkie i łatwe w przygotowaniu. Książka "Sałatki na 4 pory roku" to pozycja dla tych, którzy szukają kuchennej inspiracji!
Do przygotowania sałatek można wykorzystać warzywa, owoce, ryż, makaron, ryby, mięso, ser czy jaja. Wystarczy odrobina fantazji i szybko otrzymamy pożywne danie. Wykonanie jest proste, dlatego osoby poświęcające mało czasu na prace kulinarne mogą przyrządzić je bez trudu. Wystarczy tylko umiejętnie połączyć kilka produktów i można zabłysnąć przed gośćmi. Te kolorowe i apetyczne dania nadają się na każdą porę roku.
>>> Wygraj książkę "Sałatki na 4 pory roku"
JJ
Do przygotowania sałatek można wykorzystać warzywa, owoce, ryż, makaron, ryby, mięso, ser czy jaja. Wystarczy odrobina fantazji i szybko otrzymamy pożywne danie. Wykonanie jest proste, dlatego osoby poświęcające mało czasu na prace kulinarne mogą przyrządzić je bez trudu. Wystarczy tylko umiejętnie połączyć kilka produktów i można zabłysnąć przed gośćmi. Te kolorowe i apetyczne dania nadają się na każdą porę roku.
>>> Wygraj książkę "Sałatki na 4 pory roku"
JJ
Słowa kluczowe: sałatki, surówki, przepis, przepisy, warzywa, owoce, kuchnia, witaminy, dania obiadowe