Koktajlowe szaszłyczki
2009-04-22 15:12:23Składniki:
- 5 liści sałaty
- 25 dag boczku parzonego
- 20 dag sera żółtego
- ½ opakowania papryki konserwowej
Wykonanie:
1. Kroimy boczek, ser i paprykę na kwadraciki wielkości 2x2 cm.
2. Nabijamy poszczególne składniki.
3. Na półmisku kładziemy umyte i przesuszone liście sałaty.
4. Na sałacie rozkładamy saszłyczki.
Magdalena Kubik
(magdalena.kubik@dlastudenta.pl)
- 5 liści sałaty
- 25 dag boczku parzonego
- 20 dag sera żółtego
- ½ opakowania papryki konserwowej
Wykonanie:
1. Kroimy boczek, ser i paprykę na kwadraciki wielkości 2x2 cm.
2. Nabijamy poszczególne składniki.
3. Na półmisku kładziemy umyte i przesuszone liście sałaty.
4. Na sałacie rozkładamy saszłyczki.
Magdalena Kubik
(magdalena.kubik@dlastudenta.pl)