Pasta rybna
2007-11-30 19:40:17Uwielbiam jajka, uwielbiam rybę wędzoną, uwielbiam ogórki kiszone. Więc łączę wszystkie w pastę.
Składniki:
- 1 duża wędzona makrela
- 1 łyżka majonezu
- 2 jajka
- 2 ogórki kiszone
Wędzoną makrelę mieszamy z pokrojonymi na bardzo drobną kostkę jajkami i ogórkami pokrojonymi w cienkie plasterki. Dodajemy łyżkę majonezu. Dokładnie mieszamy, aż składniki połączą się, tworząc spójną masę.
Składniki:
- 1 duża wędzona makrela
- 1 łyżka majonezu
- 2 jajka
- 2 ogórki kiszone
Wędzoną makrelę mieszamy z pokrojonymi na bardzo drobną kostkę jajkami i ogórkami pokrojonymi w cienkie plasterki. Dodajemy łyżkę majonezu. Dokładnie mieszamy, aż składniki połączą się, tworząc spójną masę.
Marta Jadwiga Chowaniec
(marta.chowaniec@dlastudenta.pl)
(marta.chowaniec@dlastudenta.pl)
Słowa kluczowe: przepisy kulinarne pasta rybna kulinaria gotowanie