Galeria, zdjęcia, fotki

Czosnek, cebula i kiszonki

Pomysły na jesienne dania
Jesień na talerzu, czyli co należy jeść w nadchodzących miesiącach?

Jak urozmaicić menu w chłodniejsze dni?

Jesień na talerzu, czyli co należy jeść w nadchodzących miesiącach? »
Czosnek, cebula i kiszonki
Czosnek, cebula i kiszonki

Ta trójka sprawi, że przeżyjesz jesień nawet bez kataru. Czosnek znany jest ze swoich właściwości antybakteryjnych, cebula wzmacnia odporność, a kiszona kapusta, kalafior czy ogórki, oprócz ogromnych ilości witaminy C, zbawiennej dla naszego zdrowia i urody, zawierają także bakterie kwasu mlekowego regulującego florę jelitową ludzkiego organizmu. Włącz je do jesiennego menu, a na pewno poczujesz różnicę!

fot. pixabay.com/ StockSnap

Ocena:

Pomysły na jesienne dania

Śniadanie na ciepło
Zdrowe przekąski
Gorące napoje
Zupy
Czosnek, cebula i kiszonki
Pokarm psychiczny
Komentarze
Redakcja dlaStudenta.pl nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi Internautów opublikowane na stronach serwisu oraz zastrzega sobie prawo do redagowania, skracania bądź usuwania komentarzy zawierających treści zabronione przez prawo, uznawane za obraźliwie lub naruszające zasady współżycia społecznego.
Ostatnio czytane
Popularne
Kurzajka – chwast na naszej skórze
Kurzajka – chwast na naszej skórze

Często pojawiają się nagle. Są szarawymi, czasem zielonkawymi naroślami z chropowatą powierzchnią. Najczęściej wybierają dłonie i stopy.

Kaloryczne procenty
Kaloryczne procenty

Powoli zaczynają się juwenalia i niekończące się imprezy do białego rana. Coraz ładniejsza pogoda zachęca do spotkań ze znajomymi i wspólnego grillowania. A wszystkiemu towarzyszy alkohol.

Polecamy