Razowe Hot-Dogi
2008-10-10 23:18:06Składniki na 4 porcje:
- 4 podłużne razowe bułki
- 50 g masła ziołowego
- 2 papryki marynowane
- 4 parówki
- 4 plastry sera
- folia aluminiowa
Przygotowanie:
Bułeczki przekroić wzdłuż, ale nie do końca. Dolne połowy posmarować masłem ziołowym i ułożyć na nich połowę pokrojonej, odsączonej papryki. Kiełbaski owinąć plastrami sera i ułożyć w bułkach. Każdego hot doga luźno owinąć folią. Rozgrzać piekarnik i piec je, aż stopi się ser, około 10 minut.
Monika Grodzka
(monika.grodzka@dlastudenta.pl)
- 4 podłużne razowe bułki
- 50 g masła ziołowego
- 2 papryki marynowane
- 4 parówki
- 4 plastry sera
- folia aluminiowa
Przygotowanie:
Bułeczki przekroić wzdłuż, ale nie do końca. Dolne połowy posmarować masłem ziołowym i ułożyć na nich połowę pokrojonej, odsączonej papryki. Kiełbaski owinąć plastrami sera i ułożyć w bułkach. Każdego hot doga luźno owinąć folią. Rozgrzać piekarnik i piec je, aż stopi się ser, około 10 minut.
Monika Grodzka
(monika.grodzka@dlastudenta.pl)
Słowa kluczowe: Razowe Hot-Dogi parówka hot-dog